Skip til hoved indholdet

Mad og Håndværk

På denne linje har du muligheden for at udforske to forskellige områder: Madlavning og håndværk. Vi arbejder både praktisk og kreativt, så du kan udvikle dine færdigheder og lære nye ting i køkkenet og på værkstedet.


I madlavningsdelen fokuserer vi på køkkenfærdigheder, madkundskab og bæredygtighed i køkkenet. Vi tilbereder økologisk mad og følger kostrådene samtidig med, at vi har fokus på klima og bæredygtighed. Du vil lære om råvarer, køkkenredskaber og tilberedningsmetoder, og vi arbejder aktivt med at reducere madspild og skabe et trygt spisemiljø. Der er også mulighed for at tage et kursus i fødevarehygiejne og få et kursusbevis.


I håndværksdelen lærer du at bruge forskellige værktøjer, redskaber og maskiner, samtidig med at du får forståelse for materialer og bæredygtighed. Vi arbejder med opgaver som vedligeholdelse af bygninger og up-cykling af genbrugsmøbler, hvor du får mulighed for at udvikle dine færdigheder og kreativitet. Gennem hele processen bliver du inddraget, så du kan lære at måle op, udvælge materialer og tilpasse dem til dine projekter.


Vi glæder os til at byde dig velkommen på mad og håndværkslinjen, hvor du kan udfolde din passion for madlavning og kreativt håndværk!

STU Køge
Karlemosevej 48
4600 Køge

CVR-nr: 29189374
EAN: 5798007766672 

Telefon: 5667 2660
stukoege@koege.dk

Nyttige genveje