Skip til hoved indholdet
    Hjem Vi tilbyder Praktik

Praktik

Er du klar til at tage det første skridt mod din fremtid? Hos STU Køge tilbyder vi et spændende praktikprogram, der giver dig mulighed for at udforske forskellige brancher, lære arbejdsmarkedet at kende og finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

Hvad kan du forvente

Et praktikforløb tilpasset dig: Vi tilpasser praktikforløbet efter dine behov og interesser. Uanset om du foretrækker en håndholdt tilgang- hvor der er en vejleder fra STU Køge med dig hele tiden, støtte i opstarten eller ønsker at prøve kræfter med en selvstændig praktik, så sørger vi for, at du får den rette støtte og vejledning.
Målrettet læring: Hver praktikperiode er beskrevet med konkrete mål, som du er med til at definere sammen med vores studievejledere. Vi guider dig gennem hele forløbet og sikrer, at du får den nødvendige støtte til at nå dine mål.
Forskellige praktikformer: Vores praktikprogram omfatter forskellige former for praktik. Du kan for eksempel prøve kræfter med intern praktik på en af vores andre linjer, eller solo praktik, hvor du arbejder selvstændigt med støtte fra vores studievejledere.

Uanset hvilken type praktik du vælger, kan du forvente en lærerig og meningsfuld oplevelse, der vil ruste dig til fremtiden.

STU Køge
Karlemosevej 48
4600 Køge

Telefon: 5667 2660
stukoege@koege.dk

Nyttige genveje